Nyelvek:
Magyar  Pénznemek


Kategóriák

Információk

Kiemelt termékek

Ajánlja a lapunkat
Ajánlja a lapunkat.

Főoldal » Katalógus » FG Electronics » Konyhai kisgépek » Elektromos sütők/főzők » FS705-6L » FS-705 elektromos rotyogtató - lassú főzőedény 6,5 literes
[FS705-6L]Sok olyan ételt ismerünk, melyek akkor lesznek igazán finomak, ha lassú tűzön, sokáig főzzük őket. Gondoljunk csak egy tyúkhúslevesre, egy marhapörköltre, vagy az olyan egytálételekre, mint például egy babgulyás, egy sólet és azokra a többféle húst és sok zöldséget tartalmazó finomságokra, amelyeknek hosszú főzési időre van szükségük (pl. a „bosnyák fazék” néven ismert egytálétel).
Az ilyen ételek elkészítésében jelent igen nagy segítséget az FS-705-ös lassú főző, "slow cooker", azaz a rotyogtató fazék: akár egész napon át főzhetjük benne az ételünket viszonylag alacsony hőmérsékleten anélkül, hogy odaégetnénk, hiszen a készülék körben, oldalról melegíti a kerámia főzőedényt.


Elektromos rotyogtató - lassú főző - slow cooker


Az FS-705 rotyogtatóval igazán finom ételeket főzhetünk anélkül, hogy ott állnánk mellette, és állandóan kavargatnánk a benne levő anyagot. Alacsony áramfogyasztása miatt ráadásul ez egy igen takarékos készülék, hiszen teljesítménye csupán 320 W! Ez elegendő ahhoz, hogy folyamatosan lassú forrásban tartsa az ételt.
Igaz, hogy a lassú főzőben való főzés sokáig tart, de Önnek nem kell állandóan az étel mellett állnia, és ellenőriznie a főzés folyamatát! Sőt, minél ritkábban emelgeti a készülék fedőjét, annál jobb, hiszen a fedő leemelésekor hő távozik az edényből, ami tovább lassítja a főzést. Csak akkor emelje le a fedőt, amikor tényleg szükséges: ha le kell ellenőriznie azt, hogy kell-e vizet öntenie az ételhez, vagy ha az étel ízesítését szeretné korrigálni!
Nincs szükség arra, hogy kavargassa a rotyogó ételt! Nem fog odaégni!


A lassú főzőben a legtöbb alapanyag egyszerre bekészíthető az edénybe, így kevesebbet kell mosogatni. Az ételek sokkal egészségesebbek, ízletesebbek, zamatosabbak és puhábbak lesznek a Slow Cooker-ben főzve.

A lassú főzőben anélkül lágyulnak a húsok kötőszövetei, hogy az izmok megkeményednének. A lassú főzés során a zöldségek, húsok sokkal egészségesebbek maradnak.


A lassú főzőben egy edényben elkészítheti, tárolhatja, majd újramelegíheti az ételt!


Műszaki adatok:


 • kivehető kerámia főzőedény, tálalásra is alkalmas

 • lassú, de alapos főzés

 • kis fogyasztás: csak 320 W-os

 • 6,5 literes (4,5 literes hasznos kapacitás) -

 • 3 fokozat

 • egyszerű használat

 • könnyen tisztítható

 • felügyelet nélküli főzés

 • ovális forma

 •  


  24.763Ft
   
  További képek
  FS-705 elektromos rotyogtató - lassú főzőedény 6,5 literes
  Nagyobb kép
  FS-705 elektromos rotyogtató - lassú főzőedény 6,5 literes
  Nagyobb kép

  A termékkel együtt az alábbi cikkeket vásárolták meg
  FS-019 Szendvicssütő

  FS-019 Szendvicssütő
  FS-600 Elektromos olajsütő (fritőz)

  FS-600 Elektromos olajsütő (fritőz)
  FS-013 Elektromos kontakt grill

  FS-013 Elektromos kontakt grill
  FS-180T Elektromos húsdaráló

  FS-180T Elektromos húsdaráló
  Ital- és Nescafe mixer FS410

  Ital- és Nescafe mixer FS410
  FS-400W Kézi mixer

  FS-400W Kézi mixer
  Kosár:

  9 termék

  Legkedveltebb termékek