Nyelvek:
Magyar  Pénznemek


Kategóriák

Információk

Kiemelt termékek

Receptek

A fánk receptje   Dátum: 2011 december 01, csütörtök
Címszavakban:
Persze, lehet fánkot sütni serpenyőben, forró olajban áztatva is, de miért szaporítanánk a szennyes edények számát a konyhában, ha könnyen és gyorsan kisüthetjük a fánkokat az FS-018-as Fánksütővel? Termékünkhöz az alábbi tésztát ajánljuk:

Teljes recept:
Az alábbi receptet az FS-018 elektromos Fánksütőnkhöz ajánljuk

 2 csésze liszt
 1/3 csésze cukor
 1 ½ kiskanál sütőpor
 1/2 kiszacskó fahéj
 2 jól felvert tojás
 1 ½ csésze sovány tej

Ezzel a recepttel nagyjából 24 fánk készíthető!
1. Melegítse fel 5 perccel előtte a készüléket!
2. Amíg felmelegszik a készülék keverje össze a hozzávalókat!
3. Addig keverje, amíg a massza nem lesz csomómentes.
4. Tetszés szerint ki lehet olajozni a készülék alját, ahova a tésztát tesszük.
5. Minden nyílásba tegyünk tésztát kanállal, majd helyesen tegyük rá a készülék fedelet!
6. Süssük nagyjából 3-3 és fél percig a fánkokat, amíg színük nem lesz.
7. Óvatosan vegyük ki a kész fánkokat, majd újra töltsük meg tésztával a nyílásokat.

Csokis fánk készítéséhez adjon hozzá a tésztához 2 kiskanál cukrozatlan kakaóport!
addressText

Recept statisztika:
Megtekintve:16675
Folytatás
Kosár:

0 termék

Legkedveltebb termékek