Nyelvek:
Magyar  Pénznemek


Kategóriák

Információk

Kiemelt termékek

Ajánlja a lapunkat
Ajánlja a lapunkat.

Főoldal » Katalógus » FG Electronics » Konyhai kisgépek » Elektromos sütők/főzők » FS705-6L » FS-705 elektromos rotyogtató - lassú főzőedény 6,5 literes
[FS705-6L]Sok olyan ételt ismerünk, melyek akkor lesznek igazán finomak, ha lassú tűzön, sokáig főzzük őket. Gondoljunk csak egy tyúkhúslevesre, egy marhapörköltre, vagy az olyan egytálételekre, mint például egy babgulyás, egy sólet és azokra a többféle húst és sok zöldséget tartalmazó finomságokra, amelyeknek hosszú főzési időre van szükségük (pl. a „bosnyák fazék” néven ismert egytálétel).
Az ilyen ételek elkészítésében jelent igen nagy segítséget az FS-705-ös lassú főző, "slow cooker", azaz a rotyogtató fazék: akár egész napon át főzhetjük benne az ételünket viszonylag alacsony hőmérsékleten anélkül, hogy odaégetnénk, hiszen a készülék körben, oldalról melegíti a kerámia főzőedényt.


Elektromos rotyogtató - lassú főző - slow cooker


Az FS-705 rotyogtatóval igazán finom ételeket főzhetünk anélkül, hogy ott állnánk mellette, és állandóan kavargatnánk a benne levő anyagot. Alacsony áramfogyasztása miatt ráadásul ez egy igen takarékos készülék, hiszen teljesítménye csupán 320 W! Ez elegendő ahhoz, hogy folyamatosan lassú forrásban tartsa az ételt.
Igaz, hogy a lassú főzőben való főzés sokáig tart, de Önnek nem kell állandóan az étel mellett állnia, és ellenőriznie a főzés folyamatát! Sőt, minél ritkábban emelgeti a készülék fedőjét, annál jobb, hiszen a fedő leemelésekor hő távozik az edényből, ami tovább lassítja a főzést. Csak akkor emelje le a fedőt, amikor tényleg szükséges: ha le kell ellenőriznie azt, hogy kell-e vizet öntenie az ételhez, vagy ha az étel ízesítését szeretné korrigálni!
Nincs szükség arra, hogy kavargassa a rotyogó ételt! Nem fog odaégni!


A lassú főzőben a legtöbb alapanyag egyszerre bekészíthető az edénybe, így kevesebbet kell mosogatni. Az ételek sokkal egészségesebbek, ízletesebbek, zamatosabbak és puhábbak lesznek a Slow Cooker-ben főzve.

A lassú főzőben anélkül lágyulnak a húsok kötőszövetei, hogy az izmok megkeményednének. A lassú főzés során a zöldségek, húsok sokkal egészségesebbek maradnak.


A lassú főzőben egy edényben elkészítheti, tárolhatja, majd újramelegíheti az ételt!


Műszaki adatok:


  • kivehető kerámia főzőedény, tálalásra is alkalmas

  • lassú, de alapos főzés

  • kis fogyasztás: csak 320 W-os

  • 6,5 literes (4,5 literes hasznos kapacitás) -

  • 3 fokozat

  • egyszerű használat

  • könnyen tisztítható

  • felügyelet nélküli főzés

  • ovális forma

  •  


    12.678Ft
     
    További képek
    FS-705 elektromos rotyogtató - lassú főzőedény 6,5 literes
    Nagyobb kép
    FS-705 elektromos rotyogtató - lassú főzőedény 6,5 literes
    Nagyobb kép

    A termékkel együtt az alábbi cikkeket vásárolták meg
    FS-400W Kézi mixer

    FS-400W Kézi mixer
    FS-5055 Konyhai digitális mérleg

    FS-5055 Konyhai digitális mérleg
    FS-520 Citrusfacsaró

    FS-520 Citrusfacsaró
    FS-019 Szendvicssütő

    FS-019 Szendvicssütő
    FD-SDJ03 Elektromos seprű

    FD-SDJ03 Elektromos seprű
    Ital- és Nescafe mixer FS410

    Ital- és Nescafe mixer FS410
    Kosár:

    0 termék

    Legkedveltebb termékek