Nyelvek:
Magyar  Pénznemek


Kategóriák

Információk

Kiemelt termékek

Akciós termékek

Az áruház kezelése
A rendelés módja

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során, a szállítási hibák elkerülése miatt, kérjük, hogy az adatlapot pontosan töltse ki! Feltétlenül szükségünk van az Ön telefonszámára is, mert csomagot csak akkor küldünk, ha előtte ennek idejét Önnel egyeztetni tudtuk. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból (erről bővebben a Szállítás és garancia menüpontban olvashat). A regisztrációt megelőzően, vagy azt követően vásárlói kosarába helyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.


A webáruház használata

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetoségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsosorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelobb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.


Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.


Keresési lehetőségek

* A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. * Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.
Folytatás
Kosár:

0 termék

Legkedveltebb termékek